If it is important to you, you will find a way. If not, you'll find an excuse.

Alltid samma problem varje nyår. Vad ska man ha på sig? Fixar dricka försent osv. Alltså varför tänkte jag inte på det här tidigare? Kaooos. Nyår är verkligen riktigt överskattat egentligen. Funderar på att dra på mig mjukis kläder istället, varmast och skönast så. Menmen får väl leta som en galning imorgon. Iallafall så känns det som att träningen ändå börjar gå frammåt igen men det kommer ta en sån lång tid att få tillbaka det jag hade, suger faktiskt men livet är inte alltid rättvist. Jag hoppas verkligen att alla goingar får en bra nyårsafton. Puss på er.
 

It's JB

 Asså ärligt talat efter att jag igår kväll såg VS showen har jag fått en stor crush på Justin, världens finaste kille. Ångrar mig lite att jag inte köpte biljett till hans konsert.. Menmen idag tränade jag handboll för första gången på cirka 10 dagar, gick inte alls så bra. Känner mig fortfarande så sjukt otränad även om jag försöker och orkar mer än vad jag tror. Just träningen idag fick mig att tappa lite motivation till handbollen och vilja satsa på något helt annat, men det är dem här träningarna som jag aldrig får ge upp. För innerst inne är det handbollen jag verkligen vill hålla på med mest av allt. Det blev även ett attackpass idag, ingen stor skräll direkt, men ärligttalat jag älskar verkligen att träna och vill man nå sina mål så måste jag kämpa för det. Kändes SJUKT mycket bättre och känns som att jag redan börjar komma tillbaka mer och mer vilket känns sjukt bra med tanke på att det vankas JSM om ca 2 veckor. Riktigt taggad och längtar ap mycket!

Julafton

Trotsade träningsvärken imorse och invigde julafton med lite bodypump, aldrig riktigt tyckt om pump men denna gången var det faktiskt roligt dels för att jag även "vann" en julklapp wihoo, sjukt av hur mycket muskler det känns som att jag har tappat känns så jobbigt. Som jag har kämpat för att bygga upp allt så försvinner det bara pga av sjukdom men det är sånt jag faktiskt själv får räkna med och jag hoppas att jag snart är tillbaka i min toppform som jag var innan. Har förövrigt faktiskt tröttnat lite på julafton, är riktigt sugen på att fira jul med någon annan, åka upp till fjällen fira där eller utomlands, för min familj börjar faktiskt bli riktigt torr och tråkig. Det händer liksom inget speciellt längre. Något jag faktiskt ser riktigt fram emot är nyår!! Waaah kommer bli riktigt bra iår trots allt, måste bara se till att beställa nyårs klänningen snarast så det är klirrat och klart och att det möjligtvis kommer i tid (!!) 

23 december

Tänkte att jag skulle ta med mig kameran igår när vi myste på liseberg men så dum som jag är så klommer jag batterierna till kameran och varav dålig iphone kamera så blir det inga bilder. Iaf så tränades det för första gången på 10 dagar och jag är bokstavligt talat helt SLUT, är väl egentligen inte så konstigt när jag knappt rört mig om inte när jag sprungit upp för trappan eller till tåget för att jag är så fruktansvärt seg och långsam på morgonen. Funderar även på att sova nu ska trots allt upp 8 imorgon för att inviga julafton med lite pump. Men iaf så önskar jag er alla finfina kompisar en riktigt God Jul, PUSSS.
 
 

Only miss the sun when it's starts to snow.

Gårkvällen spenderades i uddevalla med järngänget. Faktiskt riktigt kul för att inte känna en enda kotte förutom 3-5 personer ungefär. Haha en annan grej som är lite pinsamt är varför ska man sätta ett datum för "jordens undergång" haha att folk inte fattar jorden inte kommer att gå under pga en någon maya kalender. Okej jag vet jag har också vart lite mesig gällande jordens undergång.. Menmen vi lever ju trots allt och jag kommer inte dö som 17 åring (!!). Ikväll vankas det jul på liseberg med mina bröder och deras girlfriends, det är tur att jag har Ronny annars hade jag vart riktigt forever alone! Imon blir det även första träningspasset på 10 dagar, haha vad jag har längtat att få svettas! Det är stört vilket träningsfreak jag egentligen är.

17 december

Trodde verkligen att jag var på bättringsvägar, men tydligen inte. Har börjat få ont i halsen igen plus att jag är lite små febrig fortfarnade. Kul att allt detta ska hända mig. De slutade med att jag tog 10 tåget hem och ångrade att jag inte stannade hemma från skolo idag menmen. Ska försöka plugga lite och dö lite. 

10 dagar

Besök hos läkarn igår vilket visade efter ett halsprov att jag hade halsfluss, förväntade mig faktiskt inget annat. Jag lyckas även alltid att glömma av hur fuktansvärt jobbigt och tråkigt det är att vara sjuk måste vara för att jag nästan aldrig är sjuk. Menmen 10 dagars vila ifrån träning kan vara bland det värsta, folk som känner mig vet nog om att jag är bland de största träningsfreaket någonsin hehe. Tror även att jag faktiskt kommer bli FET med tanke på att godis är en sorts drog för mig, haha jag måste lära mig att sluta och stå emot. Plus att den ända sorts träning jag får göra är att gå promenader. För det kommer nog bli av i -10 grader då eller?!?! Jag lever hellre än att frysa ihjäl.. Det är verkligen jätte synd om mig. eller inte

Trött på livet

Bild ifrån helgen.
Förövrigt så blir jag SÅ fruktansvärt sur på mig själv, varför tänker jag aldrig efter och varför tränade jag med lite ont i halsen igår? Vilket slutade med att jag ligger hemma med feber och med en hals som knappt kan svälja något. Vart är min mami när jag behöver glass mer än något annat i världen? Jag har inte ens tid med att vara sjuk då det väntas en extremt viktig hemma match på lördag(!!) Menmen livet är inte alltid rättvist. Nu ska jag fortsätta att kolla på lite tv och hoppas på att Greys börjar klockan 5 och försöka dricka upp min varma oboy som inte ens är varm längre.. Hej jag är besatt av Greys.

Johnny Bulls

Införskaffade mig dessa godingar idag.

Let her go

 
En väldigtväldigt mysig och go låt jag fått på hjärnan.. Men iaf igår var det dags för match och vi vann faktiskt ganska enkelt med 33-5. Ibland undrar man faktiskt vad det är för klass på lagen. Eftersom att alla lagen inte alls är särskilt bra. Tror även det är dags att ta lite ledighet från träningen denna helgen. Känns bara som det blir värre och värre. Jag vet inte varför men det känns så tungt att skriva det här, träning har ju blivit bland den största delen i mitt liv. Menmen livet rullar väl på trots allt. Idag väntas det praktik 10-17 och idrottsskolan som vanligt, älskar verkligen dessa fredagar. Men nu måste jag springa och göra mig i ordning. Puss på er kompisar

Det handlar om att

Punkt.

Känslig

 Finns nog inte sämre än när mitt högra lår börjat krångla igen + min armbåge. Varför ska all dum smärta komma på en & samma gång? Jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen. Träningsledighet eller inte?! Kanske är värt det med tanke på att det inte alls är långt kvar till JSM steg 3 och det finns inte en chans att jag missar det på pga låret. Någon som har en aning om vad det kan vara? För jag har inte tid med att vara skadad. 

Högst upp på listan

Skärp - Röd D Brand jacka - hunter strumpor - kontång - 50 nyanser av frihet - odd molly koft + blus - Victoria Secrete mist/bodylotion/parfym osv.
Detta är nog bara en liten del av allt jag önskar mig i julklapp, men det var de ända som kom upp i skallen på vad jag faktiskt önskar mig dock finns det andra smågrejer men dem känns onödiga att lägga till. Iaf skolan sluta betydligt tidigare idag för min del, jobbigt att ha en mage som inte vill vara vän med mig. Nu ska jag iaf försöka ta igen lite engelska plugg med tanke på att vi har en debatt imorgon och jag har som vanligt ingen koll på vad jag ska säga.. Handboll ikväll också wiho

Söndag

Avslutar denna grymma helg med 1 påse chirre och nåra avsnitt av Greys. Känndes även riktigt bra att vi storkrossade ett lag med 39-8. Mindre taggad är jag på att det är skola imorgon och detta inlägget känns helt onödigt, men whatever.

RSS 2.0