Förberedelser


Detta är vad jag nästintill lever på varje dag, hallon & kvarg. Sjukt nyttig och innehåller mer proteiner. Ikväll vankas det ett attack & cx pass. Sinnes sjukt taggad! Men nu ska jag äta upp min kvarg byta om och sedan ner till något som har blivit mitt andra hem under sommar. Träningsfreak ellr vad?

stay positive


SLUT


Tack alla gosiga barn som har förgyllt min dag med att skvätta en massa vatten på oss. Ikväll blir det en tripp till ljunskile & uddevalla för att hänga lite på fjorden skulle jag tro. Först blir de en sväng på gymmet, kan behövas efter alla bullar! 
PUSSS

Mot sitt slut


Imorgon är det sista dagen på våra 4 veckors slit i plurret, kommer sakna att simma med alla små godingar. Men nu är de bara att vänta på lönen ska komma så att alla godbitar kan inskaffas. 
xoxo glad tjej

Nike lunarglide+ 2


drömsko all over.
Blir ännu mer ledsen när man vet att dom har slutat producera den. Någon som vet om det finns någon affär som fortfarande säljer den den? Annars ska jag bannimej designa min egna sko med rosa sula och grå upp till, såå fruktansvärt snyggt!

Motivation

 

kör bara kör

start over



Fuck svensk sommar. Att få jobba i sånt här väder hade jag absolut inte tackat nej till istället får man jobba i ur och skur men cash is king!
Men vad har jag gjort idag? Work 10-12 sen även utfört ett grymt arm/bröst & rygg pass med bästis, träningsvärk imon? Jomen visst! Trots att dagen inte blev som den skulle klagar jag inte på att jag blev några muskler starkare! 
XOXO / gossip girl

RSS 2.0