1 dag kvar

Valde att stanna hemma ifrån skolan idag, dels för att jag inte ens har börjat packa. Så bestämde mig för att laga en världsfrukost till mig och mami. Blev huuuur gott som helst så båda ligger i matkoma. Men vad händer annars idag då? Ska sola, träna, plugga och försöka inhandla det sista sakerna som behövs inför i helgen. Helt sjukt att det är spättan imon, åhh jag är så taggad inför hallkoma, matkoma, vinster, A/B slutspel, handboll, svettas allt det där som just är inblandat. Vi hörs kompisar, Puss

Let the love.

 

Snygga löparskor


En fredag

Jag vet knappt vad det är med mig själv längre. Sur för småsaker, irriterar mig på allt och alla, deppar för jag vet inte vad?! Varför varför varför vet jag inte. Men iaf idag är det trots allt fredag & helg, vilket ändå får dagen att kännas lite bättre. En hyffsat skön dag på praktiken, dock ett ännu skönare träningspass efteråt. En annan sak som är redigt gött är att vi är SERIEEESEGRARE. Dock är det väldigt segt att laget som vi skulle ha mött i morgon för att avlsuta serien har dragit sig ur, så det blir nog förmodligen en träningsmatch mot herrarna. Haha kan dock bli riktigt kul att avsluta serien på ett sätt ändå + lagferre på kvällen. 

Here we are, we are, we found euphoria

Hej määänniskor! Jag lever trotsallt, dock har det vart en del saker det senaste, därav min extremt dåliga bloggning. Men skidor i onsdags & handbollsmatch i Måndags som slutade med en solklar vinst! Även på lördag vankas det den sista seriematchen, helt sjukt hur fort säsongen har gått. Har även en hög full med plugg som måste bli klart. Fattar inte varför jag alltid är så seg, blir lika sur på mig själv varje gång. blööö aja. Nog om detta, nu väntas sängen och en liten sovmorgon imon. Godnatt världen.
 

Stuck on repeat

 
En riktig favvis låt just nu, hur go som helst! Blir redigt taggad oxå när jag märkte att det endast är 14 ynka dagar kvar till spättan. LET'S GOOO!

Allt.



 

Tråkiga lördag

Blir så ledsen på handbollsfria helger, jag som faktiskt var hyffsat sugen på att lira lite handboll idag. Menmen istället blev det pass på gymmet med Ronny istället, det funkar ju det med. Annars då? Igårkväll mös jern hos oss en massa med fisksoppa och en ap god frukttallrik, vi såg även den sista twilight filmen. Riktigt jävla bra film, dock grät jag faktiskt i slutet. Ingen stor skräll direkt haha. Ska försöka ta tag i lite plugg om jag orkar. Annars blir det en mysig dag med mami medan alla andra som är 18 festar på harrys när devetdu lirar. 

RSS 2.0