Bra dagar med bättre människor

strand häng, gött häng, handbolls tittande, lagfest, spontana utgångar, bakis häng och allt det där som den här sommarn innehållt, hur ska jag klara mig när skolan drar igång? Samtidigt som jag längtar tills skolan drar igång så kommer jag sakna alla dessa sköna sommar kvällar. Sommarn är och kommer för alltid att vara årstiden som ligger närmast mitt hjärta.  

The perfect necklace

Och denna godbit hittar ni hos Zara.

Summer days

Dagarna bara susar förbi och det känns inte alls som det är långt kvar tills skolan drar igång. Sista året på gymnasiet, finns nog inget jag längtar mer till. Om jag ska vara riktigt ärlig så längtar jag tills skolan drar igång så att man kommer tillbaka till sina gamla rutiner. Blivit riktigt less på att vara ledig hela tiden. I alla fall de senaste dagarna har det vankas strandhäng, träning, en och en annan utgång och bara en massa gött häng. Ända som saknas nu är att få lira lite boll vilket jag inte gjort på riktigt länge. Men får nöja mig med att min tränare ska lira med Bohusläns allstar när det möter flensburg i lysekil. Go go go.

The great Gatsby.

 
Åhh finaste filmen på länge, denna rekomonderar jag verkligen. 

Will you still love me when i'm no longer young and beautiful?

Det senaste dagarna har det vart så bra väder att bloggen som vanligt inte har prioriterats. Jag har därfor tagit vara på solen och hängt med familjen väldigt mycket. Blev en tur till marstrand igår med mami och ronny trots det fina vädret så var det inte så skönt pga det blåste så sjukt mycket. Idag vankades det ullared där det inhandlades alla möjliga behövliga saker, bland annat 12 par trosor haha. Vilken människor köper 12 trosor om man inte handlar på vs?! Har även börjat dra igång med träningen igen efter 4 veckors vila, känns så fruktansvärt skönt, som jag har längtat efter träningsverken, svettan och framförallt känslan efteråt. Värst av allt är allt jag har tappat.. Känns så konstigt att bli trött av ynka 15 minuter på bandet. Jag hatar även att jag har haft all den här oturen under försäsongen först lever mitt lår sin egna lilla värld och sen de här. Menmen jag vet att jag kommer tillbaka det är bara att ta varje dag som den kommer och öka träningen successivt så att min kropp inte slits ut ännu mer.

RSS 2.0