I'm in love with the thought of you



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nog bloggens första och sista outfitbild haha. Iallafall idag såg jag ut såhär.
Jeans - gt - tröja - tessie - jacka - jofama by Kenza & hunter stövlar.
Nu väntas sängen och alarmet står på 8 älskar verkligen att jag aldrig sover ut på helgerna när jag väl kan, men jag har väl inte riktigt tid för att sova antar jag!

I'll be your dreams tonight

Riktigt bra dag innehållande träning, handboll och en massa mys hos Linnéa. Som förövrigt tagit bilderna ovan. Imon är det dags för seriepremiär mot backa om jag minns rätt. Riktigt jävla taggad är jag och vill endast krossa dom allihopa!
 

Let's make this fleeting moment last forever

Om någon skulle förstå sig på våran relation. Känns töntig att säga det men endast en dag utan dig känns som en evighet, du är allt för mig. 
Förövrigt hade vi modevisning idag i skolan som gick väl sådär om man säger så men väldigt sega byten och inte så mycket att göra. Men jag kan säga att jag är i ett stort behov utav en snygg rosa stickad tröja! Men vart finns dom är frågan? Har verkligen letat överallt. Blir galen!! Men nu ska jag dregla framför tven (hela sverige bakar).

favorit





monday

Trots att det är måndag och det har vart en halv dålig dag är jag faktiskt något nöjd med att jag är halv klar med två arbeten som jag vet att jag förmodligen kommer hinna klart med i veckan. Förövrig så är jag inte alls jätte nöjd med helgen, gick inte alls som det skulle. Vi skulle ha vunnit mot Krisitanstad vi var så himla mycket bättre men vi får nöja oss med steg 2 och krossa lagen där istället. Ikväll står handbollsträning på schemat och imon väntas det skola och övningskörs kursen i ca 3 timmar, hur ska jag överleva är en fråga!?

önskelista

Odd molly, Sort denim, Johnny bulls, Saint tropez, Marc Jacobs Oh Lola & Gina tricot.
Är ett par godingar som jag skulle vilja ha hängades i min gaderob nu i höst. Jo jag vet att det är en kass bild men slängde bara ihop det snabbt och jag antar att ni har bra syn så ni ser vad bilden innehåller.

Fransförlängning


Dock är det inte en riktigt med enbens fransar utan sådana trebens från kicks, åhléns osv. Dock sitter dom som berget och får sitta kvar på mina ögon ett tag till. Sjukt nöjd!! 


180912


Idag är en dag då jag vill lägga allt åt sidan. Som sagt en ren skitdag, orken har knappast legat uppe och jag har knappt kunnat fokusera. Lagfoto igår och de återstår bara att se hur det blev med tanke på att mitt hår var ett stort fluff men det är inte hela världen. Skolfoto imon med och jag hoppas innerligt att jag får turen att stå upp, men med tanke på mina 163.5 cm lär jag få sitta ner som alla andra år.. Dags att dra ner sig till gymmet för att komma på andra tankar och bara köra slut på mig själv. Sköönt 

frukost


Är nog världs bäst på att laga frukost. Vid 10 drog Ronja med mig på helgens andra morgon pw. Känns riktigt skönt faktiskt. Ikväll är det supersöndag som vanligt, Attack och cx! Endast några dagar kvar till sm. Jag läängtar

Don't you worry child


halvkass bild som får duga för tillfället men just nu ska jag åka ut till mitt andra hem för att se när herr B-laget spelar match efter bär det nog av till götet för en snabbis på 4-gott. Haha jo jag vet! Menmen blir nog en hyffsat lugn helg trotsallt, skönt med tanke på hur död jag är efter varje skoldag. 

forever young

We're young. We're still learning. Shit happens. We cheat, we lie, we criticize, we fight over stupid things. We fall in love and end up getting hurt. We party dawn, we drink till we pass out. We hate people for no reason, we call each other names. We stay up late having deep conversations, or stay up late just to think. We go out and have a kick ass time with our friends and those will be memories. One day that's going to all pass. You can't waste your time focusing on all the bad things, but one day you're gonna wish you were still young. So make the most of what you have now, forget all the bullshit and drama and live your fucking life with a sexy smile on your face!

prio



JSM om 1 vecka och jag är så himla taggad att jag bara vill spela det nu och kicka some ass!! Men 1 vecka kvar med fokus endast på handbollsträningarn & egenträningen. Det finns inget att tveka på det är bara att köra!! Idag väntas det praktik 10-17 och jobb på idrottsskolan 17.30-19.30. Go fredag säger jag ju bara..

Do what makes you happy, be with who makes you smile, laugh as much as you breathe and love as long you live

 
Ibland orkar jag verkligen bara inte med allt. Värst är att allt startar på en och samma gång och min prio ligger nästan som vanligt på handbollen men den borde egentligen ligga på skolan. Måste vara för att handbollen är snäppet roligare än skolan?! 
Nu väntas sängmys med mig själv. LÖÖÖVE liiife





trött

 
Skoltrött är bara förnamnet på vad jag är just nu, trots att jag inte alls har mycket i skolan. Men jag överlever trotts allt. Ikväll står handbollsträning på schemat och på onsdag vankas det säsongens första träningsmatch mot kropps. Dags att börja tagga till!
Nu blir de onepiece mys en stund till innan ombyte till träningskläder!! PUSSS

RSS 2.0