Leave the world behind you

Med saker som kommer och trycker ner en samtidigt som man försöker kämpa sig upp på toppen igen. Vad jag än gör och hur det nu än slutar, sluta aldrig att kämpa. Jag vill hitta motavationen till livet igen. Endast 14 & 16 dagar kvar till de saker jag längtar till mest av allt. De saker som får mig att kämpa lite för. Förövrigt så har jag kärat ner mig i den nya SHM låten leave the world behind you. Finis och myslåt. Nä men kanske dags att kämpa lite med sista idrottsuppgiften så jag har något att bocka av iaf. 

HEY YOU. Yes you. Stop being unhappy with yourself. You are perfect. Stop wishing you looked like someone else or wishing people liked you as much as they like someone else. Stop trying to get attention from those who hurt you. Stop hating your body, your face, your personality, your quirks - love them. Without those things you wouldn't be you. Why would you like to be someone else? Be confident with who you are. Smile! It'll draw people in. If anyone hates on you because you're happy with yourself then stick your middle finger in the air and say: screw it. My happiness will not depend on others anymore. I'm happy because I love who I am. I love my flaws. I love my imperfections. They make me me. And "me" is pretty amazing.

.

37 fina


 
 

Lycklig

Om jag ska vara ärlig så kan jag inte riktigt beskriva min känsla efter denna dagen. Idag fick jag reda på en sak jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag ens kunde få. Det är just precis sådana saker som får mig att hitta tillbaka motivationen till livet. Att forsätta kämpa, att jag ska inte ge up. Jag ska kämpa för det jag verkligen brinner för. OCH jag ska plugga röven av mig det sista som är kvar av skolan. Jag vet innerst inne att jag kan om jag vill. 
Idag hade det vart en perfekt dag att lira lite boll trots att min motivation inte alls är på topp så mycket längre. Men trotts att jag är i min lilla dipp, vill jag inte ge upp något jag älskar att göra mer än allt. 

 
 

Bättre dagar

Helg i världsklass med mina två goa kamrater som avslutas med ett försäsongs löparpass i fontin. Redigt skööönt.
NU: Heja fram sverige till GUUULD! 

Gnutta sommar

Dagen spenderades först med ett xfit pass med min twin och sedan vankades det solning och bad. Kan inte bli en så mycket bättre lördag än detta! Har även bättrat på min bränna en hel del och hoppas innerligt att vädret håller i ett bra tag så man slipper jeans och allt dedär. Ynka 24 dagar kvar tills 18 oxå, waaaah.

Find something to fight for and never stop.

 
Time for a change. Det är dags nu att jag verkligen tänker på vad jag stoppar i mig. Jag vill mot nya mål och jag vill se nya förändringar. Kommentaren "Du kan äta vad du vill, du tränar ändå så mycket" men nej så är det faktiskt inte. Eller jo om jag vill ligga på samma nivå, men det vill jag inte. Det är dags att försöka men om jag ska vara ärlig så är det det något jag verkligen vill. Nog om det pösss

En dröm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Farligt att besöka nike's hemsida när man är i ett behov av nya löparskor. Såg dessa och blev i stortsätt kär, hur snygga som helst. Haha för er som inte visste det så föredrar jag rosa före alla andra färger i hela vida världen. SÅ JA, Dessa två par skor ska finnas i min lilla sko gaderob innom en snar framtid heheh. i'm in lööööve

Det senaste dagarna

Dagarna rullar på som vanligt mer eller mindre. Skola, träning, plugg, äta och sova. Det är lite mer än en månad kvar tills det är sommarlov och det sista plugget ska göras klart. Trots detta så måste även min priotering till handbollen hinnas med då försäsongen dratt igång. Men det är det bara att försöka kämpa med det arbeten som jag verkligen behöver bli klar med. Iaf helgen var redigt bra faktiskt. Fredags vankades det morgon spinning och hotellfrulle efteråt, sedan en go dag på praktiken. Lördag vankades det morgonträning även där och på kvällen drog det goa tjejgänget ut och hade en redigt bra kväll. Söndagen var väl mindre bra men det var fan så värt det. Nog om detta dags att plugga lite kanske. 

When nothing goes right, go left.

rövhållscpeskitdag, en riktigt extremt dålig dag trots att vi har varit lediga. Jag är så sjukt stressad över allt. Min motivation till allt ligger just nu långt ner på botten av allt. Varförvarförvarför. Tycker jag verkligen att det är så roligt att träna och se resultaten som kommer? Vill jag verkligen ha ett bra betyg i vissa ämnen? Klart som fan att jag vill. Blir så besviken på mig själv ibland, det är så galet att just det där lilla sänker mig nått såpass. Jag skriver inte den här texten för att jag vill att mina vänner ska fråga vad som är fel. Jag behöver skriva av mig för det här tar snart kål på mig både på insidan och utsidan. Fan.

RSS 2.0