Dagens tanke


The impossible

Är nästintill mållös och förstörd efter att jag såg den. Det är så sjukt egentligen att en film kan påverka en så mycket. Finaste filmen jag sett på riktigt länge faktiskt. En sevärd film för er som inte sett den, förbered er dock med en bunt näsdukar för ni kommer gråta en aning floder! 

Vad händer?

Asså vad händer egentligen? Jag som nästintill aldrig läs aldrig blir sjuk vaknade upp med en brutal huvudvärk, jobbiga ryggsmärtor och feber. Är det här ödet eller något? Så det blev att stanna hemma från skolo idag. Kan dock behövas med tanke på debatten på onsdag och idrotts inlämningarna. Säger bara en sak är jag inte frisk tills onsdag eller fredag vet jag inte vad jag gör. Två väldigt viktiga dagar om ni frågar mig. Nog om det, ska försöka leta i mitt kök efter något gott att äta eheh. 

Always smile when you can. It's cheap medicine.


Thank god it's friday.

Som jag har längtat efter alla dagar hela denna veckan, Bästa dagen på hela denna vecka! Idag har det varit en bra dag på praktiken ifrån 10-16 och nu väntas det 2 timmar på idrottsskolan och sen kommer min lilla möbel hit för att mysa en massa. Kan verkligen behövas! Blir förövrigt en väääääldigt lugn helg med massa plugg. Orkar. Inte. Med. Plugg. Men det måste göras så jag inte gör bort mig allt för mycket på debatten på onsdag. 

Livet enligt sandra

Skevt hjärta, men tycker faktiskt för första gången någonsin att vi är lika. Menmen denna helgen har väl varit hyffsat standard. Match i lördags mot RIK som blev en vinst med 23-11, redigt go vinst faktiskt. På kvällen vankades det fest, riktigt otagg slutade med att jag drog hem hyffsat tidigt med en halv fungerande telefon. Fick även spelat en till match denna helgen med A-flickorna, riktigt kul faktiskt dock lite små stelt att möta personer som är 3 år yngre men det blev iaf en vinst där med. Har även fått byta ut min rosa löparskor till den nya modellen av den skon. Hoppas innerligt att nike väljer att designa den med grått & rosa, drömsko all over. Men nu blir det nog ett avsnitt av pll innan sängen kallar på mig. Pöss ajös

Du är min tvilling

Tänk om någon någonsin skulle förstå sig på din och min relation. Våran relation som jag inte tror att någon kommer förstå sig på. Men vad är du för mig egentligen? Du är min tvilling, min syster, min andra hälft, mitt liv, min drivkraft, min livskraft, min motivation, min insperation, min bästa vän, min största konkurrent, min livskaramt, personen jag delar allt med, min stora syster, min bästa, mitt kött och blod. Bara få ord som kan beskriva vad just du är för mig. Du är så fruktansvärt bra min tvilling, tack för att du är du.

1 dag kvar

Invigde min lediga dag med ett redigt gött gympass med min twin. 30 min ct + ben. Valde att ta det lite lugnt med tanke på att imorgon vankas det JSM i Trelleborg och det gäller att vara fullt laddad. Är faktiskt rikitgt taggad inför imorgon trots att vi har kommit i en svår grupp, men vi ska kämpa fullt ut. Nu ska jag dra fram min kungliga del i köket och kirra lite käk till mig och min twin! Ha det gött allihoooopa!

Firade en mini jul hemma hos min broder idag eftersom att han var borta i Abu Dhabi/Dubai under julen. Så det käkades en massa julmat vilket slutade med matkoma haha, spela julklapsleken och öppnade lite julklappar. Tror även att Sebbe tyckte jag lukta äckligt så han gav mig lite apgoa bodymist från vs ihopp om att jag ska lukta godare. Puss brosan 

Götet

     

Spenderade dagen tillsammans med möbel och ronny för att checka lite i affärer, äta tacobuffé (dröm) fick även med mig en söt liten "blus". Efter att ha gått runt ett tag var det dags att åka till mitt andra hem för att träna lite handboll, sinnes sjukt rolig träning. wihooo. Men nu är det väl dags att försöka sova snart för imon vankas det att kolla isenta och sedan titta på herrarnas match. Pöss ajös

Året var 2012

Faktiskt ett riktigt bra år innehållande bra nyårsfirande i början av året, födelsedagsfirande, Rödspätte cup i Danmark, hängt en del på Orust, bytt skola, festat på alla möjliga ställen, myst en massa med nära & kära, solat & badat, jobbat, hängt med klasskompisar, fotat en hel del med Linnéa, åkt till Danmark för att spela handbollscup igen (sinatra), Spelat SM steg 2 och total krossade båda lagen, vart hulken, tränat en massa och avslutat året på bästa sätt med att fira nyår med världens goaste gäng! 
Tack alla goingar, ni är ap bra allihopa.

!!!!!!!

 

New year, new life

Naked truth eller vad man ska säga. Dock är dessa bilder ifrån sommarn och då ser man ändå apbra ut utan smink, inte konstigt när man är brun osv. Annars då, saknar min bror lite. Är väldigt tomt utan honom dels för att han har flyttat hemifrån och dels för att han befinner sig i Abu Dabi just nu. Jodå idag har jag hängt en del med min nya bästis Jerry och även gjort ett pass på gymmet. Riktigt skönt faktiskt, brukar inte köra så mycket i gymmet längre vilket jag inte fattar varför jag inte gör?! Måste börja gymma mer eftersom att jag måste nå mina andra mål och resultat. Imorgon vankas det även en heldag i götet med möbel och ronny och sedan lite handbollsträning på det, bra fredag bra fredag. Denna helg kommer även att bestå av väldigt mycket fotbollskollande och handboll och en massamassa mys. NU: sätta på en skräckis ihop om att jag överlever. PUSSSS

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Typ badat varje dag i 4 veckor den ni. Haha nä men det hände ändå ju inget direkt speciellt. 
Hur har ditt 2012 varit? Både apbra och apdåligt vissa stunder.
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Hoppas jag verkligen! 
Blev du kär i år? Kan man väl säga att jag var.
Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? 25-26 Augusti (Sinatra) + Rödspätte cup någongång i April. Även en massa goa sommardagar!
Vad är din största framgång 2012? Min träning om jag ska vara ärlig. Utvecklas så sjukt mycket både, kondtion och styrkemässigt. Tänker inte tappa detta, har faktiskt aldrig mått så bra!
Bästa köpet? Mina grymma rosa Nike Lunareclipse +2 och öhhh aa vad har jag köpt mer? EN MASSA
Vad spenderade du mest pengar på? Celsius, mat och kläder typ
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mycket! 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Alive - Adrian Lux, Dice -Mario Larrea remix, dansa pausa, dont you worry child och massa meeeer.
Vem har du umgåts med mest? Ronny, handbollslaget, Möbel, Emma, klassen och massa mer.
Bästa minnet från 2012? Helt ärligt så har jag tappat minnet eller något, för jag kommer verkligen inte på något..
Hur många kysste du? Finns det ens någon som räknar sånt? haha
Har du haft ett förhållande under 2012? Yees ett i början av året.
Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? Bättre fokus i skolan, lägga mycket tid på det jag verkligen vil.
Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på tiden med alla och pluggat mer även om jag inte hade behövt det.
Vad önskar du att du gjort mindre? Deppat för små saker och inte ha känt mig så dålig i vissa situationer. 
Favoritprogram på tv? GREYS ANATOMY, i'm in lööööv.
Största musikaliska upptäckten? Ingenaning. Lyssnat på samma artister hela tiden.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Haha minns aldrig sånt. Men det var väl parfym, pengar och hunters och lite mer saker.
Vad gjorde du på din födelsedag? Myste och åt god mat med min familj.
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Skolan och mer sol(!!)
Vad fick dig att må bra? Min familj, mina vänner och handbollen givetvis.
Vem saknade du? Mormor, morfar och farmor. 
De bästa nya människorna du träffade? Mina goa klasskompisar skulle jag tro, eller asså jag vet inte. Det är måååånga!
Det bästa du har åstadkommit i år? haha samma som innan, min träning skulle jag faktiskt tro.
Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Fortsätt såhär, ta vara på allt fint du har och lägg ner mer tid på skolan så kommer du klara dig så bra! (Sorry aleks för att jag tar din text, puss du är gröm)

RSS 2.0