New in

 
 

If there are no ups and downs in your life, it means you are dead.

Två finfina bilder på mig och Gudni från senaste lagferren! Snart är det dags igen dock med guldhattar på huvudena förmodligen! Förövrigt så vet jag att det inte blivit att jag har bloggat då det varken har funnits tid, ork, eller någon insperation överhuvudtaget. Men efter en veckas lov med enbart sov rehab så känns det som jag ändå börjar komma tillbaka på banan. Annars då? Väldigt lugn skoldag och ett redigt gött attackpass efter skolo kunde nog inte bli så himlans mycket bättre, eller jo som pricken över i:et så spendares kvällen hemma hos min bror då han fyllt år och bjöd oss på middag! Saknar han allt för mycket. Men att dejta John blund nu i fleraflera timmar blir helt ok nu, PUSS PÅ ER KOMPISAR.

50 shades of Grey

 
Kan nog inte bli bättre än att Matt Bomer kommer spela Christian Grey, sitter redan och dregglar över hur snygg han är! Lääängtar bokstavligt talat tills filmen kommer ut.


Negative thoughts will destroy you, stay positive.

Vaknade upp med den sjukaste träningsvärken i ungefär hela kroppen! Känns hur gött som helst! Annars då, tänkte precis laga en världsfrukost till mig och kolla några avsnitt av PLL. Som förövrigt är apbra nu. Denna dag kommer att bestå utav en massa träning först gym sen vidare till bollhallen för lite handboll, riktigt gött faktiskt!
 

Drömmer mig bort

Drömmer mig fortfarande bort efter att kunna gå precis som på bilden. Redigt trött på all snö som ändå bara blir till slask, tycker det är dags för våren att komma nu. Iaf så känns det helt ok med lov nu, dock kommer jag ändå bara att träna, sova & äta. Nog om detta har inte direkt något vettigt att skriva om så åker vidare till mitt andra hem istället, HARE GÖTTT

Nike Lunareclipse+ 3

 
Sen jag reklamerade mina älskade rosa lunareclipse+ 2 fick jag välja ett par nya, dessa ovan fast med gult istället, så har min ända önskning varit att nike skulle designa dom i rosa och vad är det som händer?! JO DOM FINNS I ROSA!!!!!!! För er som inte visste detta så älskar jag och lever för allt som är mer eller mindre rosa. Dessa skor ska bli mina VERKLIGEN BLI MINA!!! En annan sak som är lite komiskt ändå är att det flesta tjejerna brukar kolla på vanliga kläder/skor oså medan jag bokstavligt talat älskar att kolla på träningskläder, är jag störd eller nått?
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


En dag i taget

Men jodå vad händer? Medan alla stenungsundbor får lov så måste vi vänta i en vecka, lagom segt och sådär men ärligt vad gör man inte mer än att sova på dessa korta lov? Annars har det nog varit den mest sega veckan på länge, inte fått en enda skit gjort och det känns som all negativ respond har dragit ur all min energi. Dock så känns det som att denna helgen kommer bli en riktigt KICK ASS helg!! Derby på lördag och lagfest på kvällen plus att Linnea tänker stanna här hela helgen. Förövrigt så finns det inget jag längtar mer till än att slänga på sig skinnpajen och ett par shorts. Helt sjukt vad trött jag är på snön och kyla, hit med sommar och vår nu tack!

RSS 2.0